Ostatní články

Dekorace do pokojíčku

Eshop pro děti Mivemi.cz

Dekorace do pokojíčku: Kouzelná světýlka pro radost

Děti jednoduše milují různé zářivé a svítící doplňky. Mají své kouzlo, dokáží rozzářit pokojíček a vytvořit jedinečnou atmosféru. Nabízí se přitom různé možnosti, ze kterých můžete pro svou ratolest vybírat.

Lampičky a světýlka

Lampička by měla být především funkční, ale může být i perfektní dekorací. V dnešní době se nabízí spousta krásných modelů – ve tvaru různých zvířátek, oblíbených postaviček z pohádek či třeba ve tvaru Měsíce. Světlo do pokojíčku můžete přidat i díky světelným řetězům. Ty lze ovinout kolem postele, vytvořit z nich světelný závěs či s nimi rozjasnit poličky s knihami a dalšími doplňky. Nabízí se spousta možností, jak je využít.

Svítící hvězdičky

Fluorescenční hvězdičky jsou v dětském pokoji v podstatě nezbytností. Jde o naprostou klasiku, kterou znají všechny generace. Tyto roztomilé svítící hvězdičky můžete nalepit kamkoli. Zpravidla zdobí strop – vytváří vesmírnou oblohu, kterou si ratolesti zamilují. Na výběr máte z různých variant, ať už jde o barvy či design. Nejenže hvězdičky potěší, ale mohou také dětem pomoci k lepšímu usínání. Po zhasnutí velkého světla se totiž hvězdičky krásně rozsvítí.

Elegantní neony

Pokud hledáte dekoraci, která dokáže rozzářit celou místnost, pak se nabízí neony. Nabízí se pestrý výběr, kromě toho si navíc můžete nechat vyrobit model přesně na míru. Lze tak zvolit třeba oblíbený dětský motiv, ovšem oblíbené jsou i neonové nápisy. Skvělou volbou je například jméno dítka, jde o originální doplněk. Ovšem nabízí se například i inspirativní fráze a slova, díky kterým zvládnete vytvořit příjemnou atmosféru.

Vybrat vhodné dekorace do pokojíčku mnohdy může být složité, hlavní roli totiž zpravidla mívají hračky. Přesto se nabízí několik praktických věcí, které si dítko oblíbí, a přitom zútulní jeho pokojíček.



Prohlédněte si veškeré naše rubriky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *